Coșul tău
0
ro
Despre noi

Calitate cu accent pe stil

Începând din anul 1995, atelierul Trenwood prestează servicii de cea mai înaltă calitate și de o măiestrie excepțională în crearea articolelor vestimentare unice și autohtone moldovenești, preferate atât pe piața locală, cât și cea externă.

Echipă noastră, formată din 15 artizani profesioniști, creează produse și accesorii din piele naturală, lucrată manul. Avem aceeași atitudine scrupuloasă și detaliată față de fiecare articol – de la design individual pentru personae private sau modele create la comandă, până la design corporativ pentru persoane de afaceri.

Stil și atitudine excepționale

Stilurile abordare în confecționarea produselor sunt: Business, Casual și Vintage – design unic, original și remarcabil, perfect pentru a pune în evidență personalitatea. Gama de produse Trenwood include: genți, pantofi, centuri, portmonee, aceesorii de cea mai înaltă calitate, care transformă posesorii acestora în unii speciali, expresivi și remarcabili.

De ce Trenwood?

Pentru că ținem mult la clienții noștri și garantăm calitate de excepție, durabilitate și exclusivitate. Fii stilat cu o carte de vizită remarcabilă, marca Trenwood.