Coșul tău
0
ro
Servietă Vintage

Este realizat din piele groasă și durabilă de vițel, își păstrează foarte bine forma. Pielea este dintr-un singur strat, fără căptușeală. Toată furnitura este fabricată în Italia. Servieta are un mâner ergonomic confortabil din piele. Servieta se inchide cu elemente de fixare confortabile. Interiorul conține un compartiment mare și două buzunare laterale plate. Este confortabil să purtați în servieta iPad / 7 " / 8" / 10 "/ 11" / 12 "/ 13" / 14 "

VINTAGE COLLECTION
Continuă
Pantofi Business Oxford Full Brogues

Model Oxford Full Brogues. Fabricat din piele naturală de înaltă calitate. Decorate cu perforații de diferite diametre. Aspectul este realizat prin utilizarea picturã manualã și nuanțare, oferindu-le efectul luminii și umbrelor. Pentru a crea o imagine elegantă și completă a perechii finite, se folosește lustruirea manuală a părții de la picior a pantofului S-a folosit piele plantară groasă, cusută manual prin metoda BLAKE. În interior - căptușeală din piele naturală.

BUSINESS COLLECTION
Continuă
CASUAL COLLECTION

Distinsă prin originalitate și design specific, colecția Casual Smart îți completează stilul cu încălțăminte și accesorii din piele naturală, lucrate manual.

Descoperă acum
Casual Smart

Colecția Casual Smart, creată de Trenwood în nuanțe de maro, presupune îmbinarea măiestriei, creativității și calității prin intermediul centurii și...

Descoperă acum
Vintage LifeStyle

Alege ce ți se potrivește cel mai bine dintre produsele noastre: o servietă elegantă, o geantă crossbody stilată, o pereche de pantofi exclusivi, o centură și un portmoneu autentice pentru ținuta ta perfectă. Fii diferit! Alege-ți stilul individual.

Continuă
bussines collection
Business Select

Exclusivitate exprimată în nuanțe de albastru ce conturează cu desăvârșire look-ul individual. Colecția conține servietă, centură și pantofi - toate lucrate manual din cea mai calitativă piele naturală, astfel oferind lux, confort și durabilitate.

Continuă
Casual collection
Casual Smart

Colecția Casual Smart, creată de Trenwood în nuanțe de maro, presupune îmbinarea măiestriei, creativității și calității prin intermediul centurii și pantofilor incluși în colecție - toate pentru un stil individual și original. Fii în trend!

Descoperă acum